Slovensko English
  • @Stanford University
  • Plakat spomina na USA Trip 2011 smo predali namenu! Hvala vsem za podporo!
  • San FranCISCO
  • Da Vinci robot
  • Vrnili smo se...

Mojca Slivnik

I'd like mornings better if they started later.

Rojena 29. februarja 1988
mala.smucarka@gmail.com
Študentka fakultete za elektrotehniko

NEKAJ MALEGA O MENI

Moje ime je Mojca in sem redna študentka 5.letnika Fakultete za elektrotehniko, smer: Avtomatika, Kibernetika v medici. Od oktobrom pa tudi ponovno brucka na Ekonomski fakulteti. Sem dinamična oseba, ki rada potuje in odkriva nove čudovite kotičke sveta. Moji hobiji so smučanje, fotografija, tuji jeziki, ples, tenis.

ČEMU NA EKSKURZIJO in MOJA PRIČAKOVANJA

Kot študentka Fakultete za elektrotehniko sem si imela možnost ogledati marsikatero slovensko podjetje, organizacijo, inštitut in podobno. Z odhodom na strokovo ekskurzijo bi rada razširila svoja obzorja ter si ogledala kako delujejo tuja podjetja - kako so organizirana, kakšni so njihovi razvojni centri, kako poteka delo kar me zanima tako skozi oči elektrotehnika kot skozi oči ekonomista. Iz študentskega vidika pa so seveda še posebno zanimive tudi univerze, ki si jih nameravamo ogledati, njihovi laboratoriji z najmodernejšo opremo in način dela, študija in življenja.

Zdi se mi, da ljudje z vsakim potovanjem pridobivamo na notranjem bogastvu, hkrati pa je organizacija takšnega projekta tudi odlična popotnica za kakršenkoli timski projekt v prihodnosti. Od ekskurzije pričakujem vse prijetne in tudi kakšno neprijetno izkušnjo, ki se lahko pripeti popotniku v tujini. Prepričana sem, da bo to potovanje, ki nam bo ostalo v spominu za vse življenje, saj se na takšnih poteh utrjujejo prijateljstva, nabirajo se izkušnje, porajajo se nove ideje in zamisli, ki ti lahko spremenijo prihodnost. Menim, da je to odlična priložnost za učenje in hkrati spoznavanje sveta.

DELOVNE IZKUŠNJE

Na študentskem področju

Že nekaj let sem članica in od letos tudi predsednica študentskega sveta Fakultete za elektrotehniko, preko česar sem sodelovala pri organizaciji mnogih projektov, izdajanju študentske revije, izvedbi športnih tečajev. Svojo fakulteto sem zastopala tudi na univerzitetni ravni in tako imela priložnost sodelovati na mednarodni študentski konferenci Unica 2010.

V času študija sem delala v podjetju Mobitel d.d., stregla, učila smučanje, vodila animacijo otroških rojstnodnevnih zabav, bila hostesa

IZOBRAŽEVANJE in USPOSABLJANJE

1994- 2002 Osnovna šola Vodmat, Ljubljana

2002- 2006 Gimnazija Vič, Ljubljana

2006- Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko
2010- Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta

Tuji jeziki:

Aktivno: angleščina, španščina, hrvaščina

Pasivno: nemščina, nizozemščina

Mojca Slivnik
Mojca Slivnik
Mojca Slivnik

© november 2010, Društvo študentov računalništva in elektrotehnike - elektrošok, produkcija: Elektrošok | izvedba: Damjan Cvetan