Slovensko English
  • Vrnili smo se...
  • Plakat spomina na USA Trip 2011 smo predali namenu! Hvala vsem za podporo!
  • Queen Mary, čas vožnje UK-USA 4 dni in 20 ur
  • San FranCISCO
  • @Stanford University

Mitja Rakar

Sky is the limit!

Rojen 17. januar 1987
meetyaa@gmail.com
Študent fakultete za elektrotehniko

Sem absolvent na Fakulteti za elektrotehniko smer telekomunikacije. Na fakulteti sem pridobil veliko uporabnega znanja, ki ga rad izkoriščam v praksi. Kot aktiven študent, sem se veliko naučil pri organizacji različnih projektov, zato organizacija takega projekta mi predstavlja pravi izziv. Po naravi sem zelo odprta oseba, kar pomeni, da rad povem kar mislim, sprejemam rad nove, "nore" ideje, kreativnost in iznajdljivost. Zelo rad potujem, kar je priča o meni podatek, da sem bil na šest mešečni izmenjavi v Barceloni, glavnemu mestu Katalonije. Vsako potovanje mi prinese neko veliko izkušnjo in tovrstno potovanje, pa verjamem, da mi bo doprineslo več kot samo eno izkušnjo. Neprecenljiva so mi nova prijateljstva, kajti nikoli ne veš, kdaj mi bodo kakšna poznanstva pomagala pri doseganju mojih ciljev.

Od ekskurzije pričakujem, da z edinstveno priložnostjo, ki mi je ponujena, bom ogledal trenutno svetovno špico visokotehnološke industrije. Zanima me predvsem živjenje in sistem "prve" države na svetu (če so stvari, ki jih vidiš v filmu resnične ali malo privlečene za lase). Nove izkušnje in neponovljivi pripetljaji so neizbežni. Verjetno bom spet malo utrdil svoje znanje angleščine. Navsezadnje pa upam, da bom postal še boljši prijatelj z ekipo, ki gre z mano. USA trip 2011 bo predvsem dodatna priložnost, da bom lahko primerjal ali nam je res tako slabo v Sloveniji.

Mitja Rakar
Mitja Rakar
Mitja Rakar
Mitja Rakar

© november 2010, Društvo študentov računalništva in elektrotehnike - elektrošok, produkcija: Elektrošok | izvedba: Damjan Cvetan