Slovensko English
  • Vrnili smo se...
  • Da Vinci robot
  • @Stanford University
  • Queen Mary, čas vožnje UK-USA 4 dni in 20 ur
  • Plakat spomina na USA Trip 2011 smo predali namenu! Hvala vsem za podporo!

blog od elektrosok

USA piknik Elektrošoka!

Priznamo, da smo mislili, da nam bo uspelo piknik organizirati prej, ampak vendarle smo ga dočakali (bolje pozno kot nikoli ;)) - 1.piknik Elektrošoka. Žal zaradi študijskih in drugih obveznosti nismo bili vsi, mogoče naslednjič. Prečudovit sončen dan smo preživeli v Kavaličih, kjer nas je gostil Sandi.

Zaključek projekta USA Trip 2011

V petek 11.11.2011 ob 10h smo bili priča sklepnemu dejanju društva Elektrošok in projekta USA Trip 2011. Z nami je bil dekan Fakultete za elektrotehniko, prof. dr. Janez Nastran, prodekanja za pedagoško dejavnost Fakultete za računalništvo in informatiko, prof. dr. Neža Mramor Kosta in g. Christof Droste, generalni direktor Hella Saturnus Slovenija d.o.o. .

Spominski plakat

V petek, 11. 11. 2011 vas ob 10h vljudno vabimo na krajši slavnostni dogodek ob zaključku projekta USA Trip 2011. Dogodek po potekal v avli fakultet FRI in FE na Tržaški cesti 25, Ljubljana.

Vabilo na občni zbor

Vse svoje trenutne in morebitne nove člane vabimo na 3. redni občni zbor društva, ki bo potekal 23. novembra 2011 ob 19h v prostorih Fakultete za elektrotehniko ter Fakultete za računalništvo in informatiko na Tržaški cesti 25, 1000 Ljubljana.

Predlagan dnevni red:

IBM praznuje 100 let

[Slo-Tech, 16. 6. 2011] - Običajno omenjamo številke 10, 20 ali tam nekje do 50, ko pišemo o okroglih obletnicah igralcev na trgu računalnikov. Toda IBM ni običajno podjetje, zato ni presenetljivo, da praznuje 100. obletnico obstoja.

Elektrošok v oddaji Dobro jutro, RTV SLO

Člani društva Elektrošok so vtiste o strokovni ekskurziji USA Trip 2011 3. maja 2011 delili tudi z gledalci oddaje Dobro jutro, ki je na sporedu v jutranjih urah na RTV SLO.

Predstavitev strokovne ekskurzije USA Trip 2011

Po šestih mesecih dela je pred vami brošura naše strokovne ekskurzije USA TRIP 2011. Elektrošok je Društvo študentov računalništva in elektrotehnike, v katerega se združuje ambiciozna skupina študentov, ki prihaja iz različnih študijev.

POTOPISNO PREDAVANJE ELEKTROŠOK NA POTI PO ZDA

V ponedeljek 18. aprila smo za vse prijatelje, znance, sorodnike, sponzorje (ki so nas tako ali drugače podprli) in za vse tiste, ki so nas spremljali na naši poti pripravili potopisno predavanje o našem popotovanju po ZDA.

Potopisno predavanje na FRI in FE

V ponedeljek, 18. Aprila ob 19.00, člani društva ELEKTROŠOK organiziramo potopisno predavanje s poti po ZDA, na katerem želimo z vami deliti svoje izkušnje, občutke, informacije, fotografije, anekdote in še kaj.

Pogled nazaj z mislijo za naprej

Človek zelo težko opiše dogodke, ki so trajali več kot en mesec, hkrati pa se mu zdi, da so potekali dva tedna. V mesecu polnem novih spoznanj, izzivov, prijateljstev, krajev in občutkov  je užitek opisati vtise in se obenem spominjati doživetega. Po več mesečnih pripravah in neštetih sestankih smo prvega marca končno dočakali težko pričakovano ekskurzijo.

© november 2010, Društvo študentov računalništva in elektrotehnike - elektrošok, produkcija: Elektrošok | izvedba: Damjan Cvetan